Tabung Pengajian saya~ Sila Click ya~ :) Terima Kasih Daun Keladi~

Wednesday, August 24, 2011

GetGlue! I love you! ^___^

Assalamualaikum wbt.

Hari ni nak buat entry pasal GetGlue~
GetGlue? Apa tu??

GetGlue tu macam social network untuk 
hiburan(buku, artis, tokoh, filem, drama dll)
kita juga boleh berkawan dengan orang yang sama minat dengan kita~
^____^
Macam mana pula boleh dapat sticker ni??
Sanggup pula GetGlue ni hantar dari US ke Malaysia tanpa bayaran?


Dapat untuk dapatkan sticker, kita kena check-in(apa yang dorang tgh buat, tgk atau baca buku apa)
Memang GetGlue sanggup hantar sticker ni ke Malaysia sebab memang dia bagi free!!
Siapa taknak barang free kan? ;p hehe



Okay~
Sampai sini dulu key?
Kalau ada sesiapa berminat,
boleh pergi ke web GetGlue~
www.getglue.com
Sekian~
Wassalam~
Selamat Berbuka!
^__________^

9 comments:

  1. seronok tgk awk hepy...senyum2 slu ye syg.. =) tc

    ReplyDelete
  2. dear, u dah dapat sticker itu! aawwwww, saya sangat jealous! saya mahu jugaa!!!!!!!!!!!!!!!
    ^________________________^

    ReplyDelete
  3. Ain~ TQ dear~ :) u should be happy too! Love you!

    ReplyDelete
  4. Trex~ haha~ jangan jeles! :p

    ReplyDelete
  5. u're welcome,syg...love u always! =) of coz,sy akn hepy ble awk pn epy... hehe

    ReplyDelete
  6. well thanks ye sista, skrg i suda kumpul 161 stickers, x sbr mahu dpt mcm kamu juga :P

    ReplyDelete
  7. Cahaya mata~ :) We should be happy~ gembira sama2 n susah sama2~ U're welcome sayang~ :)

    Trex~ u're welcome~ great! kumpul banyak2~ :)

    ReplyDelete
  8. hi eryza, do u still received the postage from Getglue?

    ReplyDelete

Tabung pengajian~ Please Click! :)