Tabung Pengajian saya~ Sila Click ya~ :) Terima Kasih Daun Keladi~

Monday, December 27, 2010

Tag: Follower Award

Assalamualaikum wbt.

Dalam 1 hari ni kena 2 tag pula~
Kali ni tag untuk Follower Award~
Setelah di Tag oleh Teratak Usang , saye pun merajinkan dirimenjawab soalan2 yang diamanahkan~ ^___^


1. Apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Teratak Usang?
Nama pena untuk Teratak Usang? Rasanya kekalkan la nama Teratak Usang,
rasa macam klasik je~ haha

2. Apa perubahan yang anda rasa perlu untuk blog ini?
Perubahan??
rasanya xperlu..kite pun tak berapa pandai dalam bab ni..blog Teratak Usang lagi advance dari blog kite~ :p

3. Apa komen anda untuk blog ini?
Komen saye?
Memandangkan saye baru berkenalan(ewah~) saya rasa blog ni menarik n klasik~
terima kasih kerana berkawan~ ^___^

4. Tag rakan2~ 


kalau rajin, Tag la rakan2 lain ye~ Untuk kamu2 yang telah di Tag, Sila jawab soalan2 ni mengenai Blog saya ni "eryza's story". ^___^
Sekian, terima kasih!


Wasalam~
^_____^

5 comments:

  1. Salam...
    Thanks jawab tag tu...

    ReplyDelete
  2. Cimi~ oke~ Tq tau~ :)

    Azilas~ Wslam~ Ur Welcome~ sekurang2nya idup gak blog ni~ hehehe

    ReplyDelete
  3. Salam..thnks el..hmmm na tag gak la..hehe~~

    ReplyDelete
  4. Salam husna~ :)
    Welcome~ :) kalau ada ape, tag la kite~ :)
    insyaAllah kalau free kite wat~ :)

    ReplyDelete

Tabung pengajian~ Please Click! :)